Lichtdragers en Thuis

Shasja Angel light

Lichtdragers

 

Ze leven onder ons, lichtdragers, ze zijn hier op de aarde om hun omgeving/de mens te beschermen. Ik ben zo’n lichtdrager. Voor een poosje terug heb ik daar wat over geschreven naar aanleiding van een gesprek die ik met iemand had.

 

 

25 februari 2016

 

Lichtdragers, wat gebeurt er wanneer wij er mee stoppen om het licht uit te dragen? Word de aarde dan helemaal een plek van duisternis? Ik denk dat, dat inderdaad het geval is. Ik ben een lichtdrager en gelukkig velen met mij. Je kunt ons engelen noemen of zo als ik nu doe lichtdragers of lichtwezens. Wij zijn hier op aarde gekomen om het licht/liefde te verspreiden. In een wereld wat bepaald word door geweld. Het leven in goed en kwaad. Deze lichtdragers zijn nodig om een sprankje licht in deze duistere tijden te verspreiden. Het wordt steeds moeilijker om dit licht te verspreiden. Omdat wij als lichtdragers ook lam geslagen worden, door het leed wat op het moment als een duistere deken over de wereld heen hangt. We zijn aan ons aardse lichaam gebonden en daarmee ook de erfelijke lijnen van dat lichaam, karaktertrekken enz. We ervaren van buiten af veel tegenwerking. Want de massa kan of wil niet veranderen. Dit maakt dat we te neergeslagen raken en soms meegezogen worden, in een wereld die niet van ons is. Overspoeld door negatieve gevoelens/gedachten.

 

Wekelijks ga ik in meditatie om samen met andere lichtdragers het licht te verspreiden. Een samen komst van ook 'engelen' die niet aan de aarde gebonden zijn. Samen proberen we het licht over de aarde te verspreiden. Elke keer weer. De ene keer lukt het me beter dan de andere keer, want ook ik word meegetrokken door het wereld gebeuren. Wanneer ik daar mee klaar ben, ga ik bezig met personen/dieren die wel wat extra liefde/energie/licht kunnen gebruiken. Zo probeer ik een steentje bij te dragen.

 

Soms raak ik gefrustreerd overmand door zoveel verdriet. Toch ga ik door, misschien soms tegen beter weten in. Want als wij er mee gaan stoppen, wat gaat er dan gebeuren? Een enkeling die het wel het goed wil, moet toch geholpen worden? Dus ja ik ga door tot mijn tijd erop zit, en ik naar huis ga. Weet dat u er niet alleen voor staat er zijn engelen om ons heen die in deze moeilijke tijden ons proberen te steunen.

 

 

Thuis

 

Er is geen hemel geen hel dat zijn slecht producten uit de menselijk brein. Er is alleen maar thuis het licht waar alles begon. Er is geen goed of kwaad ook dat is het product van de mens. Alles komt uit de oorsprong de kracht het licht wat in een ieder van ons aanwezig is. Wij zijn niet het lichaam maar een vonkje energie wat in het lichaam huist. Ook wel de ziel genoemd. Er is zoveel meer, meer dan de mens ooit zal begrijpen. Het thuis is een plek waar alles begon waar alleen liefde is en de ziel kan creëren wat hij of zij wil zien. Wil je de hel zien zal die er zijn, maar in feiten is het allemaal één plek. Zielen trekken naar elkaar toe waar zij het prettig vinden, en zo ontstaat dan het idee van verschillende plaatsen. Maar er is alleen maar thuis, reis je verder komt het licht sterker dan wat dan ook, de oorsprong van alles, hier zijn geen gedachten geen identiteiten maar alleen eenheid.

 

Sommige denken het te weten, weten hoe het zit, maar velen hebben geen benul. Je kunt het God noemen Allah maar in feiten heeft het geen naam. Dat zou het te kort te doen. Er wacht je geen straf hier, wel het besef hoe het had kunnen zijn wanneer je anders gehandeld had en ja dat kan pijn veroorzaken. Het licht kan dan niet te dragen zijn want het weten kan zo sterk zijn dat het licht haast niet te bereiken is. Je hebt dan de keus waar ga je heen neem je het licht tot je of blijf je hangen, vast houden aan je aardse gedachten. Neem jij je rugzak mee, bagage. Je kunt er voor kiezen om opnieuw te beginnen je rugzak op die manier te legen. De verlokking van het aardse bestaan.

 

Thuis wacht je geen oordeel hier is slechts het zijn liefde, waar kies je voor?

 

Zwijgen

27 maart 2016

 

Misschien kan ik beter zwijgen

beter niets doen

mijn ogen sluiten

het geheel echt buitensluiten

mijn pad is duidelijk

ik weet waarvoor en waarom

niets zal er voorzorgen dat ik nog afdwaal

 

 

Toch ergens dringen zich beelden aan me op

ook al roep ik stop!!

het hoort niet bij mij

leven in een wereld die gek geworden is

ik verbaasd me

verbijt me

wat bezield de mens?

er is niets meer van te snappen

maar even weer zappen

 

 

Ik weiger om mee te doen

aan zinloze discussie

voor en tegens

domme argumenten

alleen van uit eigen perspectief bekeken

mensen die het denken te weten

meegezogen worden

in het leven van de massa!

 

 

Ik vertik het!

om mee te mekkeren met domme schapen

die allemaal het zelfde blaten

met hun bestraffende vingertje wijzen

het is jou schuld

het ligt aan die ander

spierballen rollen

het eeuwige gevecht van goed en kwaad!

 

 

Ik trek mijn handen ervan af

want dat is niet mijn lied

van dood verderf en verdriet

het is niet mijn pad

niet eens mijn wereld

wil mijn liefde behouden

dicht bij mezelf blijven

gaan jullie maar lekker kijven

 

 

Ik hou vast aan de liefde

dat is wat mij nooit griefde

het leeft diep in mijn hart

mijn ziel, mijn zijn

nooit kan ik iemand anders zijn

ik zal het blijven geven

je pakt het

of je gaat ervan door

is mij om het even

want uiteindelijk is dit mijn leven!

 

Shasja

Thuis

9 maart 2016

 

De oorsprong van alles

hier waar liefde wacht

het zal stralen als niets wat je kent

thuis is zoveel meer

besef dat de keuze bij jou ligt

niets moet alles mag

 

 

Een ziel die beseft

zal weten wat te doen

het in zich opnemen

en één worden

liefde is alles

want alleen dat kan alles helen

 

 

Sheela