Dit ben ik

Shasja Angel light

Gaven, voorspellende dromen visioenen

 

Gaven hoe ga je er mee om? Ik kan uitsluiten van uit mijn eigen ervaring schrijven. Mijn gaven ervaar ik vaak als een zegen maar soms ook als een vloek. Aan de hand van voorbeelden zal ik beschrijven wat dit inhoud.

Heldervoelend dit houd in dat ik dingen aanvoel, dat kan bij mensen bijvoorbeeld pijnen zijn. Maar ook op bepaalde plaatsen, dan voel ik aan dat er iets gebeurd is op zo'n plek. Als kind voelde ik al dingen aan. Wanneer ik bij een kindje ging spelen en het voelde niet goed, kwam ik daar niet weer! Verder ben ik helderhorend, dit houdt in dan ik stemmen kan op pikken, van bijvoorbeeld overleden mensen. En ik ben helderwetend dit houd in dat ik veel dingen van binnen uit weet. Wat doe ik met mijn gaven? Ik probeer mensen te helpen die op mijn pad komen. Ik ga niet bij een paranormaal beurs zitten en ik geef ook geen consulten aan huis. Waarom niet? Voel me daar niet geroepen voor. Mijn ervaring is, dat ik van zelf wel mensen op mijn pad krijg, die ik mag helpen of die mij kunnen helpen. Het mes snijdt immers van twee kanten.

 

Mijn ervaring

Dingen aanvoelen of weten is soms fijn maar niet iedereen staat er open voor. Het is voor mij een hele worsteling geweest, om hier op de juiste manier mee om te gaan. Mijn eerste bijzondere ervaring was toen ik een kind was, ik was nog heel klein, ik was erg ziek, en had vrij hoge koorts.

Ik lag alleen in mijn bedje te woelen en plots hoorde ik allemaal stemmen, ik had het gevoel dat mij kamertje vol stond met mensen al zag ik ze niet. ( Ben niet helderziend, ik zie wel eens gedaanten maar vaak alleen silhouetten ieder zo zijn eigen ding.) Ze gingen in een kring om mijn heen staan, en zeiden allemaal het zelfde, een soort gebed. Ik was niet bang, vond het alleen een beetje vreemd, en baalde dat ik niet kon verstaan wat ze zeiden. En toch had ik het gevoel dat ze er waren om me te helpen. De volgende ochtend had ik geen koorts meer en knapte beetje bij beetje op. Ik heb die stemmen nooit meer kunnen vergeten, mijn moeder zei dat het kwam doordat ik zulke hoge koorts had. Maar nu ik meer en meer zelf ontwikkel heb ik toch heel sterk het gevoel dat het meer is geweest. Ze waren gekomen om me te helpen! Mijn engelen.

 

Voorspelende dromen

 

Soms heb ik voorspellende dromen. Eén ervaring staat me nog helder voor de geest. Ik was net zes jaar. Mijn tante had zelfmoord gepleegd. Dit had ze gedaan in het water. Mijn moeder had een hele hechte band met deze tante, toen zij kwam weg te vallen, kwam mijn moeder in een hele diepe put te zitten. Op een nacht kreeg ik een droom/nachtmerrie. Ik zag mijn moeder boven op de auto van mijn tante liggen. De auto was in het water, en er waren hoge golven, die mijn moeder van de auto dreigde af te slaan. Ik voelde dat ze bijna geen kracht meer had om zich nog vast te houden. Ze wilde het liefst loslaten en meegaan met de golven. Huilend werd ik wakker. Want ondanks dat ik nog klein was, wist ik heel goed wat deze droom betekende. Mijn moeder hoorde me huilen en kwam naar me toe. Ze vroeg wat er aan de hand was, en ik zei tegen haar; "Mama je gaat toch niet het zelfde doen als tante M.? "

Mijn moeder staarde me verbaasd aan en ontkende het. Jaren later vertelde ze me dat ze wel dergelijk met deze gedachten gelopen had. Maar doordat ik haar hier op aansprak heeft ze het niet gedaan, omdat ze ineens besefte wat ze dan achter zou laten.

 

Nog meer ervaringen.

 

In de pubertijd kreeg ik steeds visioenen door, en voelde soms identiteiten bij me. Dit maakte me angstig, ik wist niet wat ik er mee aan moest. Er was ook niemand in mijn omgeving waar ik hier mee over kon praten. Dus op een dag zei ik het is genoeg ik wil het niet meer en kan er niet meer tegen. En van de één op de andere dag waren deze gevoelens weg en kon ik weer gewoon functioneren. Ik weet nog steeds niet hoe ik het heb kunnen blokkeren maar het lukte.

 

Rond mijn 20ste levensjaar, ontdekte ik ook dat ik met mijn handen soms pijnen van een andere weg kon nemen. Al putte me dat toen nogal uit, omdat ik mijn eigen energie weg gaf en de pijnen van de ander overnam. In mijn twintigste ging ik ook dingen uitzoeken, ging naar paranormaal beurzen. ik was opzoek naar antwoorden al vond ik die daar niet. Sommige mediums maakte me onzeker, En ook de energieën die op me afkwamen, maakte me moe.

 

Ik heb een aantal jaren gependeld, opzoek naar antwoorden Een pendel is een metaal voorwerp aan een ketting. Je kunt vragen stellen waar ja en nee op geantwoord word, de pendel draait dan links of rechts om. Later gebruikte ik letters om antwoordden te krijgen. Dit heb ik ongeveer ander half jaar gedaan en toen werd ik er flauw van omdat ik vond dat de pendel sterk beïnvloedbaar was met mijn geest. De pendel was van de baan en opnieuw sloot ik me min of meer af.

Rond mijn 24ste kreeg ik contact met mijn beschermengel zijn naam was Yvan, jaren lang heeft hij me ondersteund op moeilijke momenten. Op mijn 28ste werd ik voor het eerst moeder en toen hield ik me helemaal niet meer bezig met paranormale zaken. Ik had het nu te druk. Alles veranderen in 2012 ik sloeg een nieuw pad in, en kreeg contact met mijn huidige beschermengel Sheela. Onze band is veler maler sterker wij zijn één!

We zijn één

 

Jouw pijn is ook mijn pijn

ik zie het, voel het

jou weg eenzaam

net als de mijne

maar toch we zijn sterk

ergens hebben we elkaar gevonden

beide diep geslagen wonden

maar de kracht

om te overleven

is zo sterk aanwezig

in jou, maar ook in mij!

Kijk vrije vlinder

voel vrije vlinder

zie hoe het werkelijk is

het is niet het aardse lijden

wat er toe doet!

Maar de wil om door te gaan!

Het om te buigen naar het positieve

en daar de kracht uithalen

zie

voel

ervaar deze kracht

voel de energieën van liefde

zie de kleuren

proef de ware vrijheid!

Laaf je aan de energie!

Het is in jou

het is in mij

engel kom vrij

wat er ook is

wat er ook was

het is zoals het is

en het komt zo als het komt

alles heeft zijn eigen doel

zijn eigen baan

we zijn één!

 

Sheela

 

 

 

 

 

Ik zal er zijn

 

Soms ben je moe geslagen

maar weet dat ik je dan verder zal dragen

als je dorst heb zal ik je drinken geven

bij honger zal ik je eten geven

bij tranen mag je mijn schouder gebruiken

mijn armen voor een stevige knuffel

wil je praten?

Ik zal luisteren

zonder oordeel

Ik veroordeel niet

bij mij mag jij jezelf zijn

ik neem je zoals je bent

je grappen je grollen

en ook je boze momenten

als jij lacht lach ik mee

stoot je me af

dan nog zal ik wachten

wil je gaan

zal ik je laten gaan

het plekje in mijn hart

hou ik voor jou apart

open je hart voor mij

en uiteindelijk ben je vrij

wees vrij!

Om jezelf te zijn

geen loze woorden

maar de mooiste akkoorden

zo kan het leven ook zijn

zweef mee op de wind

dobber mee met de stroom

maak waar je droom

ik zal er altijd zijn

ook met al je pijn!

Shasja